Skaffa en prenumeration

Med gratisversionen av Kaspersky Password Manager kan du lägga till och använda ett begränsat antal poster. För att kunna använda programmet utan begränsningar måste du ha en giltig prenumeration.

Om du använder gratisversionen av Kaspersky Password Manager kan du köpa en prenumeration.

Om din prenumeration på Kaspersky Password Manager precis har gått ut eller är på väg att gå ut kan du förnya din prenumeration.

Om du använder Kaspersky Password Manager under en prenumeration eller prenumeration på ett annat Kaspersky-program, kan du byta till en prenumeration för Kaspersky Password Manager när din aktuella prenumeration går ut.

Skaffa en prenumeration

Du kan även köpa en prenumeration på Kaspersky Password Manager på My Kaspersky eller på Kasperskys webbplats:

Flera program kan dela en prenumeration med Kaspersky Password Manager. Dina prenumerationer ansluts till ditt My Kaspersky-konto. Om ditt My Kaspersky-konto redan har en prenumeration som är giltig för Kaspersky Password Manager känner programmet igen den prenumerationen när du ansluter programmet till My Kaspersky.

Följande program kan dela en aktiveringskod med Kaspersky Password Manager:

Om du ansluter Kaspersky Password Manager till ett My Kaspersky-konto med en prenumeration för en av dessa program, kan du använda Kaspersky Password Manager utan begränsningar.

Se även

Byt till gratisversion